Izrada web prezentacija


Želite internet prezentaciju za svoju firmu? Želite da unapredite Vaše poslovanje?

Nudimo Vam visoko kvalitetna web rešenja. U dogovoru sa Vama odradićemo najoptimalnije rešenje za Vas. Izrađujemo web prezentacije, koje se dizajnom razlikuju od ostalih. Nudimo izradu web sajta koji je čistog dizajna, SEO optimizovan za internet pretraživače (za najpoznatije pretraživače Google, Bing ...). Kako bi što bolje razumeli Vaše potrebe proces izrade web prezentacije smo podelili na sledeće procese.

Proces izrade web sajtova


Priprema i analiza


U ovom procesu vrši se preciziranje potreba i načina na koji klijent želi da razvija online nastup. Obavljaju se pripreme teksta, slika, grafikona, grafičkih elemenata i sve što će kasnije biti uključeno u web prezentaciju. Izrađuje se idejno rešenje početne strane i usaglašava sa klijentom. Kada se u dogovoru sa Vama postigne najoptimalnije rešenje, počinje druga faza.

Izrada web sajta


Pošto imamo idejno rešenje i znamo u kom pravcu treba razvijati web prezentaciju pristupa se programiranju i kodiranju web prezentacije. U zavisnosti od potrebe i želje naručioca postoji mogućnost izrade web sajtova ili statičkih ili dinamičkih prezentacija u zavisnosti od Vaših potreba. Za zahtevnije potrebe radimo i sa CMS sistemima to su sistemi za upravljanjem sadržaja, i oni su takođe dinamičke prezentacije tj sav sadržaj upisuje se u bazu podataka.

Postavljanje prezentacije na internetu


Po završetku procesa kodiranja prezentacije ostaje da se prezentacija i objavi na internetu. Da bi se prezentacija postavila (hostovala) na internet neophodno je da odaberemo provajdera koji će Vam omogućiti da Vaša prezentacija bude uvek dostupna. Prilikom odabira hosting firme vršimo i registraciju domena (ime Vaše prezentacije) i to obično bude www.vasnaziv.com i sl. Kada objavimo prezentaciju na internetu završili smo dobar deo posla ali ne i sve.

Održavanje i analiza posete


Jedna od najvećih grešaka je postaviti web prezentaciju i pomisliti da ste završili posao sa internet nastupom. Ako ste odlučili da krenete u online nastup onda je neophodno da stalnim praćenjem i analizom posetioca menjate i ažurirate podatke na samoj prezentaciji. Korisnicima morate stalno da objavljujete sveže i ažurne informacije ukoliko želite da dobijete njihovo poverenje.


Pitajte nas?

Ne razumete sve te reči, zbunjuju Vas?

Nije potrebno da budete internet stručnjak, zato smo mi tu.

Kontaktirajte nas